tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Spionprylar

Den som vill ägna sig åt dold kameraövervakning bör rikta blicken mot vårt utbud av spionkameror och spionprylar. Kameraövervakning kan lika väl ske dolt som synligt, men är man ute efter att fånga någon mitt i en gärning, eller lära känna en person som man inte känner full tillit till, eller för den delen spela sina vänner ett roligt spratt, så är spionkameror och spionprylar en enorm tillgång.

Anledningarna till varför man vill ha spionutrustning och dold kameraövervakning kan alltså skilja sig vitt åt, men produkterna vi säljer här på prylstaden.se ger dig garanterat det du är på jakt efter. Vi har marknadens mest omfattande utbud av spiongrejer, alltid till bäst pris.

Olika varianter

Det finns mängder av olika varianter av spionkameror, allt från små, omärkbara pennor till armbandsur, väggklockor och tändare. Vill du ha en fast spionkamera hemma - satsa på en dold spionkamera i väggklockan eller brandvarnaren. Önskar du hellre en spionkamera att bära med dig? Köp något av våra snygga armbandsur, en penna eller ett par vanliga glasögon, utrustade med omärkbar kamera.

Det är inte olagligt att ha spionkameror och annan dold kameraövervakning hemma, eller på sin kropp, såvida en specifik situation inte uttryckt att detta är förbjudet. Dock bör ett stort mått sunt förnuft följa med när man köper spionprylar och försiktighet ska alltid vidtas när man publicerar material som innehåller inspelat material med andra människor.

Vi förser hela Sverige med spionsaker

Såväl TV-kanaler som journalister och detektiver i Sverige handlar sin spionutrustning från oss på Prylstaden. Vi har överlägset längst erfarenhet på området i Sverige, och bara de bästa tänkbara produkterna. Vårt sortiment går att lita på och priserna är alltid pressade.