tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om oss

När du ska köpa kameraövervakning så finns det en leverantör på den svenska marknaden med oslagbar erfarenhet och kompetens inom detta fält - Prylstaden.

Prylstaden var Sveriges första onlinebutik med inriktning på spionprylar och övervakningsutrustning för såväl privat som professionellt bruk. Vi kan mer om kameraövervakning än någon annan på marknaden - och vi erbjuder högkvalitiativa produkter till garanterat lägsta pris.

Lågprisgaranti

Inte bara lovar vi dig att du köper dina övervakningssystem billigt hos oss, vi lovar att du köper dem billigast! Om du skulle stöta på en vara som finns i vårt sortiment i någon till oss konkurrerande butik och priset i den andra butiken är lägre, så synar vi det låga priset och som tack till dig för att du gjorde oss uppmärksamma på vår miss så får du hela din order 10 % billigare.

Samtidigt som vi lovar bäst pris lovar vi högst kvalitet. Alla produkter vi säljer är noga utvalda och testade av oss. den ettåriga garantin bekräftar den höga kvaliteten. Du får också 30 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan försäkra dig om att du gjort rätt köp.

Service

Vi som driver Prylstaden lägger mycket energi på att erbjuda god service - vi finns här för dig när du behöver råd, hjälp eller söker svar på en specifik fråga. Vi svarar snabbt och har stenkoll på allt som rör vår verksamhet och alla produkter vi säljer.

Frakten för dina varor är en fast summa på 39 kronor och vi gör allt vi kan för att din beställning ska nå dig snabbt och effektivt.

Vi värnar om våra kunder genom ledord som kvalitet, kompetens och effektivitet. Vi ser fram emot att få dig som vår kund!