tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Övervakningssystem

Funderar du på att skaffa ett övervakningssystem? Att låta kameraövervakning trygga ditt hem och dina ägor? Du är inte ensam. Varje år tar fler och fler människor och hushåll steget till en tryggare vardag genom att låta installera kameraövervakning hemma, på arbetsplatsen eller i fritidshuset.

Det är inget sadistiskt behov av att vilja fånga människor på bar gärning i pinsamma eller mindre smickrande situationer, utan handlar i de allra flesta fall om att undvika obehagliga situationer innan de uppstår. En inbrottstjuv brukar backa om hen ser ett övervakningssystem utanför ett hus eller i en butik,vilket ju är precis den effekt man är ute efter.

Kameraövervakning att lita på

När man väl tar steget och investerar i kameraövervakning så vill man försäkra sig om att man köper produkter som håller måttet och lever upp till de krav man har. Här på prylstaden.se säljs endast högkvalitativa, professionella övervakningssaker och -system, som vi själva testar noga innan vi lägger upp för försäljning.Det finns många videoklipp att ta del av på vår officiella hemsida prylstaden.se.

Här på Prylstaden finner du mängder av olika övervakningsystem, som analoga övervakningkameror, nätverkskameror, 3G-kameror, GSM-kameror, titthålskameror, trådlösa övervakningkameror och åtelkameror. Vi säljer också reservdelar, bildskärmar och tillbehör som kan tänkas behövas.

Lätt att installera

Oavsett vilken typ av övervakningskamera eller annan form av övervakningspryl du köper här från oss på Prylstaden så får du en produkt som är enkel att installera, sköta och hantera. Vi erbjuder full support om något känns komplicerat och svårtytt, men i de allra flesta fall går installationen av våra produkter på några minuter.

Varmt välkommen till Prylstaden!